Michiel in de U.S.A.

Aangekomen

heey iedereen.

op 28 juli vertrok ik naar new york voor een 2 daagse orientatie. de reis ging niet zo heel goed om dat in chicago onze vlucht was geanuleerd dus we moesten overnachten in een hotel in chicago. de dag daarop zijn we dus eindelijk naar new york gegaan. new york was erg leuk het is een mooie stad om te zien.

eerste dag in new york gingen we naar de brooklyn bridge en hadden we een tour in brooklyn en in de avond gingen we naar top of the rock dat is een groot gebouw bij rockefeller centre zodat we over heel new york konden kijken (foto's komen nog).

de tweede dag gingen we naar liberty island voor het vrijheidsbeeld, en zijn we naar ground zero gegaan. we gingen eten in haard rock cafe en daarna shoppen op time square.

de volgende dag vertrok ik naar Oklahoma City, en daar ben ik nu. mijn host family is erg aardig en ik woon in een mooi huis. toen ik aankwam in amerika gingen we meteen een lekkere vette hamburger eten, en daarna kregen we de regels te horen en maakte we kennis met de mensen die er op dit moment zijn omdat Wayne een regional director is zijn er veel mensenop dit moment zoals mensen bij wie hun host family op vakantie is dus eigelijk voel ik me op dit moment nog niet echt thuis hier het voelt een beetje als een opvang maar ik weet zeker dat daar wel verandering in komt.

Groet

steven bonnee

schrijf is een nieuw verhaal!